Gestió de Cursos

Bonificació a la Fundae

Som experts en la gestió de cursos de formació a la Fundae

Cursos de Consorci de Formació Contínua.

Som entitat reconeguda i homologada pel Consorci de Formació Contínua.

Cursos In-Company.

No dubtis a contactar amb nosaltres i et prepararem allò que necessitis adaptat a la teva empresa i objectius de futur.

Bonificació a la Fundae

Som experts en la gestió de cursos de formació a la Fundae. Totes les empreses disposen d’un crèdit per a la formació dels seus treballadors que es poden deduir de les seves quotes a la Seguretat Social.
Aptibus és una entitat organitzadora i gestora del crèdit formatiu de la Fundación Estatal para la Formación del Empleo (Fundae).

Les empreses que cotitzen per formació professional disposen d’un crèdit anual per a la formació dels seus treballadors. Aquest crèdit es calcula en base als percentatges establerts anualment a la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat, aplicats a les quantitats ingressades per l’empresa en aquest concepte. Organitzant formació per als seus treballadors, les empreses poden beneficiar-se d’aquestes bonificacions descomptant els costos formatius de les seves cotitzacions a la Seguretat Social.

La quantia bonificable dependrà de la quantitat de treballadors de l’empresa. Per exemple, empreses amb 1-5 treballadors disposen d’una quantia fixa de 420€/anuals. A partir de 6 treballadors, existeixen uns percentatges. Consulta’ns i t’ajudem a gestionar el crèdit.

Què fem a Aptibus?

Com a entitat organitzadora, us ajudem en la gestió del 100% del crèdit que disposi la vostra empresa. Oferim un servei de consultoria gratuït que us ajudarà a conèixer el vostre crèdit i la situació de la vostra plantilla, per tal de tenir en compte els reptes de futur, organitzar i planificar les millors opcions formatives per als vostres treballadors.
Si us voleu gestionar el crèdit vosaltres, Aptibus us pot acompanyar en la creació i desenvolupament dels cursos amb els millors objectius, continguts i eines més innovadores.

Cursos de Consorci de Formació Contínua

Som entitat reconeguda i homologada pel Consorci de Formació Contínua per a la programació i desenvolupament d’activitats formatives que fomentin la obtenció de certificats de professionalitat, així activitats formatives que responguin a les necessitats específiques de caràcter sectorial no cobertes per una oferta formal.

El Consorci s’encarrega de la gestió i l’execució dels programes de la formació professional continua, per tal de garantir la formació al llarg de la vida, l’adaptació dels treballadors i treballadores a la nova societat basada en el coneixement, així com mantenir la capacitació professional dels mateixos quant als canvis dels processos productius.

Totes aquelles persones treballadors i treballadores tenen dret a accedir a les formacions que anualment convoca el Consorci en base a les directrius marc aprovades.

Què fem a Aptibus?

Des d’Aptibus organitzem i fem difusió d’aquelles formacions relatives al sector de la mobilitat i transport de viatgers, ajudant a professionals i empreses a trobar-se en un marc neutre en el que es poden desenvolupar en habilitats i competències mútues.

Cursos In-Company.

Necessites una formació a mida per als teus treballadors de l’oficina en matèria de recursos humans, desenvolupament de plans de formació, lideratge, situació del sector i estratègia de futur? No dubtis a contactar amb nosaltres i et prepararem allò que necessitis adaptat a la teva empresa i objectius de futur.